Список желаний

Ваш список желаний пуст. Перейти в каталог?

Мій дідусь – Винищувач

14.11.2023

Дорогі друзі!

Сьогодні авторський сайт «Світ Олді» розпочинає пролонговану публікацію романа «Онук Персея. Книга 1. Мій дідусь – Винищувач» у перекладі українською. Переклад зробила Галина Панченко.

Юний герой Персей убив чудовисько Горгону Медузу. Про цей подвиг знають усі. Але мало хто знає, як через тридцять років великий Персей вступив у війну з Діонісом, бажаючи зупинити переможну ходу бога Арголидою. Двоє синів Зевса зійшлися у битві не на життя, а на смерть. Лилася кров, буяли вакханки, чоловіки бралися за списи. Минуле виверталося навиворіт, а майбутнє загрожувало блискавками. Онукові Персея, хлопчику Амфітріону, випала сувора доля бути поруч із дідом у його війні.

Ласкаво просимо до Еллади!

До вашої уваги пропонується пролог, а також епісодій перший. Періодичність подальшої публікації: два епісодія на тиждень, у вівторок та п'ятницю. Завершення підписки орієнтовно планується у грудні 2023 р. Після цього книга буде доступна в повному обсязі.

Книга представлена як у вигляді звичайного тексту, так і разом із купою графічних ілюстрацій (за авторством Юлії Меньшикової).

Частина отриманих коштів традиційно піде на допомогу українцям, які постраждали від бойових дій у війні, що розв'язана Росією. Адміністрація сайту встановила на книгу кілька цін. У всіх зараз різні фінансові обставини, тому вибирайте ту, яка вам по кишені.

cover1-0-0-0-0-1699631973.jpg

– І нічого я не проклятий...
– Ха! А чий дідусь Пелопс? Мій, чи що?
– Ну, мій...
– А хто твого дідуся Пелопса прокляв? Я, чи що?
– Ну, не ти...
– Значить, ти теж проклятий. І діти твої.
– І онуки! – встряв третій голос, повискуючи від захвату. – І правнуки!
– Дурні ви обидва...
Хлопчика звали Амфітріон, і він не хотів бути проклятим. Він ліг на спину і став дивитися вгору. Дрібні камінчики лоскотали лопатки й поперек. Нагорі височів пагорб і стіни Тиринфа. Охристо-сірий змій обвивав горб землі, кусаючи хвіст пащею головних воріт. Кінчик хвоста, що волею зодчого потрапив до ікл змію, звався Танатодромосом – Коридором Смерті.


Допомогти без покупки книги можна тут (будь ласка, пишіть коментарі до переказів). Інші способи можна знайти на сторінці "Подяка".

Допомога